Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan (trailer)

Η Skybound Games και η ManaVoid Entertainment ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan. Το 2,5D adventure RPG θα γίνει διαθέσιμο στις 5 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch κα PC (Steam).

Ο Billy είναι ένα ντροπαλό, χαρούμενο παιδί από τον World of Imagination, έναν ασφαλή τόπο όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να ζει σε ένα περιβάλλον αρμονίας. Όμως μία μέρα ο διαβολικός Leviathan ρίχνει στον κόσμο την κατάρα της άσπρης και μαύρης μιζέριας, μετατρέποντας τους κατοίκους σε σκιές του εαυτού τους, δίχως χαρά, δίχως χρώμα, βυθισμένους στην αγωνία. Οπλισμένος με ευγένεια και ένα καλάμι ψαρέματος, ο Billy αναλαμβάνει να σώσει τον κόσμο, βοηθώντας άλλους να βρουν το κουράγιο να είναι ο εαυτός τους, δείχνοντας τις αρετές τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*