Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shakedown: Hawaii

*
H Vblank Entertainment ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Shakedown: Hawaii, που αποτελεί το διάδοχο του Retro City Rampage. Ο τίτλος θα κυκοφορήσει στις 7 Μαΐου 2019, για PlayStation 4, Nintendo Switch, PS Vita και PC, με τιμή €19,99. Θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για Nintendo 3DS η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας ανάπτυξης χρειάζεται ακόμα λίγη δουλειά. Όλα τα παραπάνω σε ψηφιακή μορφή. Οι κάτοχοι PS Vita θα έχουν την επιλογή αγοράς retail έκδοσης που θα κυκλοφορήσει μόνο σε 4.800 αντίτυπα, η τιμή της θα είναι €29,99 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να προπαραγγείλουν από 3 Μαΐου μέσω της ιστοσελίδας της Vblank. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το τι σας περιμένει, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*