Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shredders που έρχεται στο Xbox Game Pass (trailer)

To snowboarding simulation game Shredders θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2022, για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Microsoft Store), όπως ανακοίνωσε η FoamPunch σε συνεργασία με τις ομάδες ανάπτυξης I-Illusions και Let It Roll. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσία Xbox Game Pass.

Μαζί με τον φίλο σας έχετε επιδοθεί στη δημιουργία μια σειράς διασκεδαστικών videos στο θέρετρο Frozen Wood, όταν σας πλησιάζει η brand ambassador Lisa, με οικονομική προσφορά να δημιουργήσετε μερικά trailer για τη φίρμα που εργάζεται. Σας προσφέρει μια ματιά σε έναν νέο κόσμο που έχει να κάνει με το snowboarding, με επαγγελματίες αθλητές, snowmobiles και επικά χαρακτηριστικά. Με τη βοήθεια της Lisa θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε μερικά από τα κορυφαία ονόματα του χωρού, να μάθετε μερικές από τις κινήσεις τους και γιατί όχι να βρεθείτε στο πλάι τους σε αγώνες επίδειξης.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*