Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Silver Chains (trailer)

*
Η Headup Games και η Cracked Head Games, ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Silver Chains. Πιο συγκεκριμένα, το survival horror game, θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2019 για PC (Steam και GOG), ενώ οι αντίσοιχες εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch Θα είναι έτοιμες μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους. και PC.

Το Silver Chains αποτελεί ένα παιχνίδι τρόμου πρώτου προσώπου, που δίνει μεγάλη έμφαση στην ιστορία και την εξερεύνηση. Θα πρέπει να ψάξετε για στοιχεία στην παλιά εγκαταλελειμμένη έπαυλη, ώστε να ανακαλύψετε την αλήθεια για τα φριχτά γεγονότα που συνέβησαν εκεί. Μετά από ένα ατύχημα, ο Peter ξυπνάει στην έπαυλη, που βρίσκεται στην Αγγλία. Χωρίς να ξέρει πως βρέθηκε εκεί, σύντομα καταλαβαίνει πως δεν είναι μόνος του.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*