Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Stellaris: Apocalypse

*
H Paradox Interactive ανακοίνωσε ότι το Stellaris: Apocalypse πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC στις 22 Φεβρουαρίου. Έχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσουν υπερόπλα όπως το “Colossus”, οι παίκτες θα μπορούν να επιφέρουν το χάος στο σύμπαν, διαλύοντας ολόκληρους πλανήτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον θα υπάρχουν τα Titan class capital ships, τα μεγαλύτερα που υπάρχουν στο Stellaris που θα ηγούνται ολόκληρων στόλων και θα προσφέρουν bonus στις μονάδες που τα υπηρετούν. Ακόμα θα προστεθεί μια νέα φατρία, οι Marauders, ένας νομαδικός λαός που δουλεύει διαφορετικά από τους άλλους, Τέλος, παρόλο που ο πυρήνας του παιχνιδιού είναι βασισμένος στην υπέρτατη καταστροφή, υπάρχουν και διπλωματικές επιλογές, όπως τα νέα Ascension perks και Civics. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνόδεψε την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*