Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Tekken Mobile

*
H Bandai Namco ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Tekken Mobile, η οποία δεν θα είναι η ίδια για όλες τις χώρες του πλανήτη. Στα μέρη μας θα είναι διαθέσιμο από 1η Φεβρουαρίου, στη δυτική Ευρώπη από τις 15 του ίδιου μήνα, ενώ σε Αμερική, Ιαπωνία και τις υπόλοιπες χώρες της άπω ανατολής θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου. Την ίδια ημερομηνία θα προστεθεί στο παιχνίδι ένας ακόμα χαρακτήρας, ο Bo “Rodeo” Montana. Πρόκειται για πρώην πρωταθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου και επίσης πρώην στέλεχος των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων. Κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής ο Rodeo και οι σύντροφοί του έπεσαν σε παγίδα που τους είχε στήσει ο Revenant, που τους αφαίρεσε όλες τους τις δυνάμεις. Προκειμένου να σώσει τα μέλη της ομάδας του και να ανακτήσει τις δυνάμεις του, ο Bo πρέπει να νικήσει τον Revenant. Το Tekken Mobile θα μπορέσετε να το απολαύσετε εφόσον διαθέτετε συσκευή Android ή iOS. Περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*