Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics (trailer)

Ο publisher En Masse Entertainment και η developer BonusXP ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του turn-based strategy RPG The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα λανσαριστεί ψηφιακά για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 4 Φεβρουαρίου 2020.

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix, The Dark Crystal: Age of Resistance, έρχεται στη ζωή με το παιχνίδι στρατηγικής The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στον φανταστικό κόσμο της Thra, βιώνοντας τα γεγονότα της σειράς. Θα αντιμετωπίσουν ακόμα και χαρακτήρες που βλέπουν για πρώτη φορά, θα γίνουν μάρτυρες νέων ιστοριών και θα περάσουν από περιοχές βγαλμένες από όνειρο.


Θα υπάρχουν περισσότερες από 80 διαφορετικές μάχες στον κόσμο της Thra. Η σύναψη συμμαχιών είναι κάτι παραπάνω από ζωτικής σημασίας για την επιβίωση. Ακολουθεί ένα νέο trailer για το παιχνίδι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*