Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Good Life (trailer)

H Playism σε συνεργασία με τις εταιρείες ανάπτυξης White Owls και Grounding ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Good Life. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Η Naomi Hayward βρίσκεται πολύ μακριά από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Βυθισμένη στα χρέη, αναλαμβάνει για λογαριασμό της εφημερίδας The Morning Bell να αποκαλύψει το μυστήριο που κρύβει η αγγλική κωμόπολη Rainy Woods, που λέγεται ότι είναι ο πιο "ευτυχισμένος" τόπος στον κόσμο. Εξοπλισμένη με τη φωτογραφική της μηχανή είναι έτοιμη να αρχίσει την εξερεύνηση, όμως πολύ σύντομα θα διαπιστώσει πως η πόλη και οι κάτοικοί της κρύβουν πολλά μυστικά. Ένα από αυτά είναι η μεταμόρφωσή τους σε σκύλους και γάτες όταν πέφτει η νύχτα. Για να φέρει εις πέρας την αποστολή της, η Naomi να πρέπει να χρησμοποιήσει τις ικανότητες ζώων που έχει αποκτήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*