Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Hong Kong Massacre στο Nintendo Switch (trailer)

Όπως ανακοίνωσαν ο publisher Untold Tales και η developer Vreski, το fast-paced top-down shooter The Hong Kong Massacre θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 26 Δεκεμβρίου 2020, αποκλειστικά μέσω του eShop της κονσόλας. Η τιμη του θα είναι €19,99 και όσοι προπαραγγείλουν θα έχουν έκπτωση 20%.

Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από κλασσικές ταινίες δράσης και ο παίκτης να αναλαμβάνει τον ρόλο ενός πρώην detective της αστυνομίας που αποζητά εκδίκηση για το φόνο συναδέλφου του, χρησιμοποιώντας φλογοβόλα, slow-motion και dive/dodge mechanics για να διαλύσει τις εγκληματικές οργανώσεις που θα βρει μπροστά του. Κάθε του πίστα φέρει νέες προκλήσεις, όπλα για ξεκλείδωμα και διάφορες τοποθεσίες για "ολοκληρωτική σφαγή".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*