Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Lost Child

*
H NIS America ανακοίνωσε ότι το dungeon crawler RPG The Lost Child θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 22 Ιουνίου για Nintendo Switch, PlayStation 4 και PlayStation Vita (αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή). Το σενάριο του The Lost Child αφηγείται την ιστορία ενός δημοσιογράφου που ονομάζεται Hayato Ibuki ο οποίος, ξαφνικά, βρίσκεται σε ένα πόλεμο για τον οποίο δεν ήταν έτοιμος. Καταλήγει σε μια αποστολή με σκοπό τη σύλληψη μυθολογικών τεράτων που έχουν την ονομασία Astrals τα οποία πείθει να αγωνιστούν στο πλευρό του για την επίλυση των μυστηρίων που κρύβει μια συσκευή που του δόθηκε από ένα παράξενο κορίτσι. Οι παίκτες μπορούν να προσθέτουν στην ομάδα όποιο Astral επιθυμούν και ταυτόχρονα να ανεβάζουν το επίπεδό του και να διαμορφώνουν τις ικανότητές του. Υπάρχουν περισσότερα από 100 τέρατα, σε τρεις μοναδικές μορφές και περισσότερα από 250. Τέλος υπάρχουν πολλά dungeons, διαφορετικού μεγέθους και ένα από αυτά θα φέρει τους παίκτες στα όριά τους, μιας και αποτελείται από 100 πατώμτα.  the vary in length, but The Lost Child also features a 100-floor dungeon to test the player’s skill.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*