Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Outer Worlds στο Nintendo Switch

*
Η Obsidian Entertainment και η Virtuos Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Outer Worlds για Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για τη νεότερη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας από 6 Μαρτίου 2020, με τιμή €59,99. Τόσο σε ηλεκτρονική, όσο και σε φυσική μορφή. Μόνο που στη συσκευασία της φυσικής έκδοσης δεν θα περιλαμβάνεται cartridge αλλά κωδικός για να κατεβάσετε το παιχνίδι από το eShop.

Κυριολεκτικά χαμένοι στο διάστημα, κι ενώ βρισκόσασταν σε ένα αστρόπλοιο με προορισμό το πιο μακρινό σημείο του γαλαξία, ξυπνάτε δεκαετίες μετά και ανακαλύπτετε μια δολοπλοκία που απειλεί να αφανίσει την αποικία Halcyon. Εξερευνώντας τα άκρα του διαστήματος έρχεστε αντιμέτωποι με διάφορες ομάδες πολεμιστών, όλες με ένα κοινό χαρακτηριστικό, τη δίψα για εξουσία. Το πως θα εξελιχθεί η ιστορία είναι κάτι που εσείς επιλέγετε και στη συνολικη εξίσωση είστε ο άγνωστος Χ. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*