Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Wonderful 101: Remastered (trailer)

Η developer Platinum Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Wonderful 101: Remastered. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC (Steam), στις 22 Μαΐου 2020, με τιμή €44,99. Μάλιστα στις δύο πρώτες πλατφόρμες θα είναι διαθέσιμο τόσο σε φυσική, όσο και σε ψηφιακή μορφή.

To The Wonderful 101 πρωτοκυκλοφόρησε για Wii U το 2013. Μόλις στις αρχές Φεβρουαρίου, η Platinum Games και ο director Hideki Kamiya ξεκίνησαν καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter. Ενώ αυτή ολοκληρώνεται τυπικά στις 6 Μαρτίου, το απαιτούμενο ποσό συγκεντρώθηκε από τις πρώτες κιόλας ώρες και έτσι το παιχνίδι θα λανσαριστεί σχετικά σύντομα.


Μάλιστα ο Hideki Kamiya τονίζει ότι δεν πρόκειται για ένα απλό port και τα controls έχουν προσαρμοστεί στις δυνατότητες κάθε πλατφόρμας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*