Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Unearthing Mars 2: The Ancient War

*
Μετά την επιτυχία που σημείωσε το Unearthing Mars, ήρθε η σειρά για το sequel. Έτσι λοιπόν, το Unearthing Mars 2: The Ancient War πρόκειται να κυκλοφορήσει για PS VR το Σεπτέμβρη του 2018. Στον πρώτο τίτλο, οι παίκτες συγκέντρωναν διάφορες ικανότητες και στα τελευταία κεφάλαια βίωναν μια first-person shooter εμπειρία. Στο Unearthing Mars 2: The Ancient War οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με νέους μηχανισμούς μάχης. Εξοπλισμένοι με το PS VR headset και ένα Aim Controller, θα έχουν αυτή τη φορά τη δυνατότητα ενεργοποίησης ενός slow-motion combat feature, που επιτρέπει την εύκολη στόχευση αδύναμων σημείων των αντιπάλων, προκειμένου να τους ακινητοποιήσουν. Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, το επανασχεδιασμένο σύστημα μάχης εγγυάται λιγότερα περιστατικά ναυτίας. Ακόμα θα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία όπλων, από τα πλέον βασικά, έως τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά, που θα φέρνουν τα πάντα σε κόλαση. Το Unearthing Mars 2: The Ancient War θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 4 στις 18 Σεπτεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*