Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Voodoo Vince: Remastered

*
Αρχικά τo Voodoo Vince είχε κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2003 αποκλειστικά για το πρώτο Xbox. Το remaster του τίτλου αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου, σχεδόν 14 χρόνια μετά, για Xbox One και PC μέσω των Windows Store και Steam. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Vince, ο οποίος εξερευνεί βάλτους, στοιχειωμένα νεκροταφεία και τη γαλλική συνοικία στη Νέα Ορλεάνη προκειμένου να εντοπίσει τη δημιουργό του. Το παιχνίδι θα “τρέχει” σε ανάλυση 1080p και με 60fps, ενώ θα υπάρχουν βελτιώσεις και στα visual effects.



Τέλος, το Voodoo Vince: Remastered θα υποστηρίζεται μέσω του προγράμματος Xbox Play Anywhere, με δυνατότητα μεταφοράς της προόδου σας από το Xbox One στο PC και το αντίστροφο. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του τίτλου.  

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*