Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το first person shooter INDUSTRIA (trailer)

H Headup Games ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο σουρεαλιστικό first person shooter της, το INDUSTRIA. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PC μέσω Steam, Epic Games Store και GOG.com από τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε απο ένα trailer το οποίο μας δίνει μια γεύση απο το ιδιαίτερα μυστηριώδες περιβάλλον του τίτλου.

Τα γεγονότα του INDUSTRIA συμβαίνουν το 1989, την παραμονή της πτώσης του τείχους του Βερολίνου. Ο παίκτης χειρίζεται τη Nora, μια επιστήμονα που αναζητά τον χαμένο της έρωτα. Στην προσπάθειά της να τον βρεί, η Nora ακολουθεί ένα μυστήριο μονοπάτι το οποίο την οδηγεί σε ένα παράλληλο σύμπαν, στην πόλη του Hakavik. Εκεί, η αρχιτεκτονική του Βερολίνου του 1989 συνδυάζεται με sci-fi στοιχεία για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ύφος για το παιχνίδι.


Το INDUSTRIA βρίσκεται σε ανάπτυξη 6 χρόνια. Ξεκίνησε σαν project 2 ατόμων, ενώ στην πορεία μπήκαν άλλοι 4 στην ομάδα ανάπτυξης,η οποία ονομάζεται Bleakmill Games. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*