Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το free-to-play Marvel Future Revolution (trailer)

Το Marvel Future Revolution είναι ένα νέο free-to-play open-world action RPG και θα κυκλοφορήσει για φορητές συσκευές στις 25 Αυγούστου.

Η προεγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω του App Store και του Google Play και το δώρο για όσους κάνουν sign είναι είναι μια πλήρης ενδυμασία κα in-game cosmetic items. Πρόκειται για το πρώτο first open-world mobile game της Marvel και θα προσφέρει ένα original storyline, εμπνευσμένο από τις δεκάδες ιστορίες τις εταιρείας και αγαπημένους ήρωες. Ως πράκτορες της Omega Flight οι παίκτες θα κληθούν να δημιουργήσουν ισχυρές συμμαχίες με αποστολή να σώσουν την από τα νύχια των Super Villains.


Θα υπάρχουν οκτώ επιλέξιμοι Super Heroes, δηλαδοί οι Black Widow, Captain America, Captain Marvel, Doctor Strange, Iron Man, Spider-Man, Star-Lord και Storm. Σε καθέ έναν θα αντιστοιχεί μια μεγάλη γκάμα από ενδυμασίες και συνολικά θα υπάρχουν 400 εκ. ενδυματολογικοί συνδυασμοί ανά ήρωα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*