Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το remaster του Red Faction Guerilla

*
Η THQ Nordic ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Red Faction Guerilla Re-Mars-tered, της βελτιωμένης έκδοσης του αρχικού τίτλου από το 2009. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 3 Ιουλίου και θα υποστηρίζει ανάλυση 4K στα PlayStation 4 Pro, Xbox One X και όσα PC φέρουν την απαραίτητη ιπποδύναμη. Τυχεροί είναι όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους τον πρωτότυπο τίτλο στο Steam, αφού θα λάβουν το remaster χωρίς καμία επιβάρυνση. Εκτός από την υψηλή ανάλυση, το Re-Mars-tered Edition θα έχει να επιδείξει πλήρως αναβαθμισμένα γραφικά, βελτιωμένες σκιάσεις και φωτισμό, καθώς και αναθεωρημένα shaders και postprocessing. Είναι ασφαλές να ισχυριστούμε ότι τα εκμοντερνισμένα γραφικά σε συνδυασμό με τα ποικίλα και διασκεδαστικά physics του τίτλου, θα κάνουν τον Άρη ελκυστικότερο από ποτέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*