Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και Nintendo Direct για το Dragalia Lost

*
Η Nintendo ανακοίνωσε το επόμενο Nintendo Direct, το οποίο δεν θα εστιάζει σε τίτλο του Switch, ούτε και του 3DS. Η εταιρεία θα αφιερώσει όλο το χρόνο του νέου broadcast στο επόμενο mobile game της που δεν είναι άλλο από το Dragalia Lost από την ομάδα ανάπτυξης Cygames. Η αναμετάδοση είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου και ώρα 6:30 (θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε από τον player στο τέλος του άρθρου). Το Dragalia Lost είναι ένα action JRPG από την ίδια ομάδα που δημιούργησε τα Granblue Fantasy και Shadowverse και θα κυκλοφορήσει για φορητές συσκευές στις 27 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και σε Ιαπωνία, Hong Kong, Ταϊβάν και Μακάου. Ελπίζουμε στο Nintendo Direct να μάθουμε πότε θα διατεθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*