Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και trailer για το Close to the Sun

*
Wired Productions και Storm in a Teacup ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του first-person horror game, Close to the Sun. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος για PC από 2 Μαΐου 2019, αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store, με τιμή €29,99. Οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή μεσα στο 2019 και όσοι προπαραγγειλουν θα λάβουν ένα limited edition digital artbook ανήμερα με το λανσάρισμα. Τα γεγονότα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, με την πρωταγωνίστρια Rose, μια νεαρή δημοσιογράφο, να αναζητά την αδερφή της, καταλήγοντας να βρίσκει κάτι που δεν περίμενε. Το παιχνίδι βασίζεται στην επιβίωση και οι παίκτες καλούνται να λύσουν γρίφους εν μέσω επικίνδυνων καταστάσεων. Η πρωταγωνίστρια θα έχει και σύμμαχο, που τη βοηθάει στην περιπέτειά της στο πλοίο Helios. Η συνέχεια στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*