Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο gameplay trailer για το RPG Fairy Tail

*
Η KOEI Tecmo δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το RPG της Fairy Tail, ενώ ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο νέος τίτλος της γνωστής εταιρείας θα κάνει την εμφάνισή του σε εκδόσεις για PC, PS4 και Nintendo Switch στις 19 Μαρτίου 2020, με ταυτόχρονη κυκλοφορία σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο ενός livestream, ενώ ανακοινώθηκε πως στα πρώτα αντίτυπα θα περιλαμβάνεται και ένα bonus outfit για την Erza.

Ταυτόχρονα αποκαλύφθηκαν οι Physical και Digital Deluxe Editions που περιλαμβάνουν το παιχνίδι, ένα AB2 poster, 3 τρισδιάστατες κάρτες χαρακτήρων, stickers, bonus costumes, Lacrima Set Items και άλλα in-game items. Δείτε περισσότερα για τον τίτλο, μέσα από τα νέα trailers που ακολουθούν.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*