Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας στη Δύση για το Little Witch Academia: Chamber of Time

*
Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Little Witch Academia: Chamber of Time θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 15 Μαϊου για PlayStation 4 και PC. Επιπλέον, δόθηκε στη δημοσιότητα η εισαγωγή του παιχνιδιού, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος του παρόντος άρθρου. Στο βίντεο κάνουν την εμφάνιση τους αρκετοί χαρακτήρες από την βασική ιστορία, ενώ δεν παραλείπεται και μία μίνι-επισκόπηση του gameplay για τους πιο τεχνοκράτες. Βασικό μέλημα των παικτών καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού είναι η εξιχνίαση των μυστικών που κρύβει ένα ράφι της βιβλιοθήκης στην οποία βρέθηκε να δουλεύει η πρωταγωνίστρια, Atsuko Kagari. Ένα μυστικό μπουντρούμι το οποίο διαταράσσει την συνοχή του χρόνου, φαίνεται να είναι η πηγή των προβλημάτων που μαστίζουν την ακαδημία και η Atsuko ενώνει τις δυνάμεις της με τους φίλους της για να επαναφέρουν την τάξη. Ο τίτλος είναι ένα κλασσικό δείγμα action side-scrolling παιχνιδιού, όπου οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από μία πλειάδα χαρακτήρων και να εξερευνήσουν επικίνδυνα dungeons. Επίσης θα υπάρχουν και διάφορα modes για co-op, με άμεση πρόσβαση. Τέλος, όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι μέσω του PS Store θα λάβουν μία αποκλειστική προσφορά η οποία θα περιλαμβάνει ένα επίσημο theme και το mini-game, Magic Knight Grand Charion.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*