Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Little Town Hero της Game Freak για PC (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης Game Freak ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Little Town Hero για PC. Το παιχνίδι θα διατεθεί μέσα από το Steam στις 30 Ιουνίου, ενώ λίγες μόνο μέρες πριν, στις 26 Ιουνίου, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή για το PlayStation 4, αλλά και σε φυσική μορφή για το Nintendo Switch (σε ψηφιακή κυκλοφόρησε στις 16 Οκτωβρίου 2019).

Στο νέο αυτό RPG της Game Freak η ιστορία εξελίσσεται σε ένα απομονωμένο χωριό από όπου κανείς δεν μπορεί να βγει καθώς οι πύλες του κάστρου το οποίο το περιβάλλει φυλάσσονται έντονα. Όταν ένα τέρας εμφανίζεται στο χωριό, ο πρωταγωνιστής του Little Town Hero, που θέλει να βγει από το χωριό και να εξερευνήσει τον κόσμο, ανακαλύπτει πως μπορεί να το αντιμετωπίσει χρησιμοποιώντας μια μυστηριώδη κόκκινη πέτρα που βρήκε στα ανθρακωρυχεία. Το παιχνίδι βασίζεται στη χρήση στρατηγικής και στις ιδέες του παίκτη και όχι στο grinding για να κάνει level-up ώστε να προχωρήσει παρακάτω.


Το soundtrack είναι δουλειά του Toby Fox, του συνθέτη της μουσικής του Undertale.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*