Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Omen of Sorrow στο Xbox One (trailer)

Η Eastasiasoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του horror fighting game Omen of Sorrow για το Xbox One. Ο τίτλος της AOne Games είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμος για PlayStation 4 και PC μέσα από την πλατφόρμα του Epic Games Store, ενώ για τη last-gen κονσόλα της Microsoft θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου με έκπτωση ύψους 20% τις πρώτες δύο εβδομάδες διάθεσής του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στα σκαριά βρίσκονται οι εκδόσεις του τίτλου και για άλλες πλατφόρμες που θα αποκαλυφθούν πλήρως σύντομα, με πρώτη αυτήν του Steam.

Το Omen of Sorrow είναι ένα 2D 4-button fighting game που βασίζεται στο Unreal Engine 4 και εμπνέεται από κλασικές ιστορίες τρόμου, φαντασίας και μυθολογίας. Περιέχει Story Mode, local Versus και Online Mode, καθώς και Ranked και Casual matches με τη δυνατότητα δημιουργίας lobbies με ξεχωριστούς κανόνες ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*