Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Pistol Whip για PSVR

*
Μία από τις ανακοινώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του UploadVR Showcase, έχει να κάνει με την κυκλοφορία του Pistol Whip για PSVR. Το hit rhythm FPS της Cloudhead Games κυκλοφορεί ήδη για Oculus Quest και σίγουρα οι κάτοχοι PS4 έχουν κάθε λόγο να χαίρονται.

Επιπλέον, η Cloudhead δημοσίευσε τα πλάνα της όσον αφορά το μέλλον του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, η νέα παρτίδα τραγουδιών θα προστεθεί μέσα στον Αύγουστο, ως μέρος του “Heartbreaker” update. Σας περιμένουν τρία νέα τραγούδια, δύο modifiers, achievements και εννοείται νεροπίστολα.


Θα ακολουθήσει το “The Concierge” update, το τελευταίο τρίμηνο του 2020, με την Cloudhead να το χαρακτηρίζει ως cinematic action campaign. Θα περιλαμβάνει νέους εχθρούς, όπλα και μηχανισμούς.

Το Pistol Whip θα είναι διαθέσιμο για PSVR από 28 Ιουλίου 2020.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*