Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία λήξης έχουν πλέον τα Uplay Points

*
Η Ubisoft επιβραβεύει τους παίκτες για την πρόοδο τους στους τίτλους της μέσω Uplay Points. Τα συγκεκριμένα credits που υποδεικνύονται με το χρυσό εικονίδιο στο οποίο αναγράφεται το U και είναι διαθέσιμα για όσους συνδεθούν με την υπηρεσία μέσα από το PlayStation 4, το Xbox One και το PC ενώ παίζουν παιχνίδια της Ubisoft. Στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για in-game αγορές αντικειμένων ή άλλων χαρακτηριστικών, αλλά και για εκπτώσεις για αγορές σε PC. Τώρα η Ubisoft ανακοινώνει πως τα Uplay Points δεν θα μένουν για πάντα στην ιδιοκτησία του παίκτη. Ξεκινώντας από την 1η Απριλίου 2019, τα credits θα έχουν ημερομηνία λήξης δύο χρόνια μετά αφότου αποκτήθηκαν. Επιπλέον, όσα credits έχουν αποκτηθεί από τις 31 Μαρτίου 2017 ή νωρίτερα θα… χαθούν στις 31 Μαρτίου 2019. Η Ubisoft υποσχέθηκε να κάνει διαθέσιμα νέα αντικείμενα διαθέσιμα, ώστε να ξοδέψει κανείς τους πόντους του, μέχρι και την 1η Απριλίου. Αναμένουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*