Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνίες για 3 τίτλους της Nicalis σε PlayStation 4

*
Έτοιμη για μάχη φαίνεται πως είναι η Nicalis, σερβίροντάς μας ημερομηνίες κυκλοφορίας για τρείς από τους τίτλους που είναι υπό την “κατοχή” της. Ξεκινάμε με το Dungreed της Team Horay που είναι ήδη διαθέσιμο σε Steam και μετά την ανακοίνωση κυκλοφορίας του σε Switch, έρχεται και η σειρά του PlayStation 4. Ο τίτλος αναμένεται πλέον και στις δύο προαναφερθείσες πλατφόρμες εντός του 2019, χωρίς να έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Σειρά παίρνει το Crystal Crisis που αναμένεται στις 23 Απριλίου για Switch και (πλέον και) PlayStation 4, ενώ για το τέλος μένει το The End Is Nigh, ίσως το πιο ιδιαίτερο εκ των τριών, εικαστικά. Το τελευταίο αναμένεται επίσης εντός του 2019, χωρίς πιο συγκεκριμένη πληροφόρηση. Για να θυμηθείτε καλύτερα τι παίζει με το κάθε ένα τους, πάρτε και trailer με δείγμα από τους τρεις τίτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*