Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνια κυκλοφορίας για το Hitman III – Cloud Version

*
Όπως ανακοίνωσε η IO Interactive το Hitman III – Cloud Version θα γίνει διαθέσιμο για Nintendo Switch στις 20 Ιανουαρίου, μέσω του eShop της κονσόλας. Την ίδια ημέρα η non-cloud version του Hitman III θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store, Google Stadia).

Το Hitman III σηματοδοτεί το τέλος της τριλογίας World of Assassination και για μια ακόμα φορά θα μεταφέρει τους παίκτες σε φανασμαγορικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Ως συνήθως, ο Agent 47 θα μπορεί να ολοκληρώσει κάθε αποστολή με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, χάρη στην βραβευμένη τεχνολογία Glacier της IO Interactive, που προσφέρει στους παίκτες πλειάδα επιλογών, ανεβάζοντας έτσι κατακόρυφα το replayability.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*