Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θα είναι έτσι οι χώροι επίδειξης του PS5 (photo);

*
Update: Εκπρόσωπος της Sony δήλωσε στο IGN πως τα εν λόγω kiosks δεν θα σχετίζονται με το PS5.

Οι ώρες για την αποκάλυψη της τιμής και ημερομηνίας κυκλοφορίας του PS5 πλησιάζουν και μια φωτογραφία που εικάζεται πως δείχνει το πως θα είναι οι χώροι προβολής της κονσόλας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, λογαριασμός στο Twitter αναφέρει πως σε συγκεκριμένα καταστήματα λιανικής στη Μεγάλη Βρετανία έχουν αρχίσει να στήνονται από την ομάδα του PlayStation συγκεκριμένοι νέοι χώροι επίδειξης που θα χρησιμοποιηθούν για το PS5. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση και στο χώρο φαίνεται πως θα υπάρχει τηλεόραση, ένας μεγάλος καναπές και δύο τραπεζάκια με stands για τα χειριστήρια DualSense. Τα ερωτηματικά ως προς το PS5 προκύπτουν από το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια σαφής αναφορά για τη νέα κονσόλα (όπως πχ. το λογότυπό της). Ίσως τελικά πρόκειται για χώρους που έχει κρατημένους το PlayStation μέσα στο κατάστημα και χρησιμοποιηθούν προς το παρόν για το PS4, μέχρι να είναι διαθέσιμα τα PS5 Demo Units.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Να είμαστε καλά και όλα θα φανούν.
      Ο χώρος φαίνεται μικρός, αλλά είναι λογικό μιας και θα είναι για να δοκιμάζουν οι πελάτες την κονσόλα νέας γενιάς και αν τους αρέσει και μπορούν να την αγοράσουν.

      • Sephiroth
      • Ακόμη κι έτσι, για τα μικρά μαγαζιά είναι τέρας. Θεωρώ πχ. ότι στην Ελλάδα μπορεί να μπει μόνο σε μεγάλα καταστήματα Κωτσόβολου, Media Markt και σε πολύ κεντρικά Public (πχ. Mall, Άγιος Δημήτριος). Για τα πιο μικρά θα υπάρχουν μικρότερα demo units λογικά.

*