Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θα τα δείτε όλα στο launch trailer του Rage 2

*
Bethesda Softworks, Avalanche Studios και id Software δημοσίευσαν το launch trailer για το Rage 2. Η πτώση ενός αστεροειδούς προκάλεσε τον αφανισμό του 80% του πληθυσμού της Γης και η ανθρωπότητα αρχίζει να συρικνώνεται. Αδίστακτες και αιμοβόρες συμμορίες περιφέρονται παντού, ενώ η Authority επιδιώκει να εγκαθιδρύσει την τυρρανία της παντού.Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Walker, του τελευταίου Ranger που απειλεί την κυριαρχία της Authority. Το σπίτι του έγινε στάχτη και όλοι τον νόμιζαν νεκρό. τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη του την οργή προς όφελος της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Το Rage 2 θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Περισσότερα στο  trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*