Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θετική η Ubisoft στην κυκλοφορία των τίτλων της για το Steam Deck

*
Ο Yves Guillemot μίλησε για το θέμα του Steam Deck και κατά πόσο θα μπορούσαμε να δούμε στο νέο φορητό της Valve τίτλος της Ubisoft. Ο CEO της εταιρείας σημείωσε, μιλώντας στους μετόχους της εταιρείας, πως «είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε το Steam Deck στη βιομηχανία, δείχνει πως υπάρχει χώρος για καινοτομία και νέο hardware. Θα κοιτάξουμε πως θα πάει και αν καταφέρει να κερδίσει μερίδια και να γίνει αρκετά μεγάλο, θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να μεταφέρουμε τα παιχνίδια μας εκεί». Τα λόγια του κάνουν ξεκάθαρα πως η Ubisoft βλέπει το Steam Deck ως ξεχωριστή πλατφόρμα και αυτή η εξέλιξη δεν είναι περίεργη, μιας και είναι γνωστή η -όχι και τόσο καλή- σχέση που έχει η γαλλική εταιρεία με το Steam και τη Valve.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*