Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θρίαμβος για το Untitled Goose Game στα Game Developers Conference Awards

Τελικά, μέσω livestream πραγματοποιήθηκαν το Independent Game Festival και τα Game Developers Conference Awards. Μεγάλοι νικητές το Untitled Goose Game και το A Short Hike. Τα βραβεία αποτελούν κανονικά μέρος του Game Developers Conference, που φέτος ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, το Untitled Goose Game αναδείχτηκε Game of the Year, ενώ το Control της Remedy ολοκλήρωσε της βραδιές με τρείς πρωτιές που έχουν να κάνουν με τις κατηγορίες Best Technology, Best Audio και Best Visual Art.


Στο A Short Hike δόθηκε το τιμητικό βραβείο του IGF Seumas McNally Grand Prize για το καλύτερο Independent Game, ενώ απέσπασε και το βραβείο Audience Award.

Τα βραβεία Best Debut και Best Narrative πήγαν στο Disco Elysium, Innovation στο Baba is You, Best VR/R Game στο Vader Immortal, Best Mobile Game στο What the Golf? και το Audience Award στο Sky: Children of the Light.

Best Student Game αναδείχτηκε το Bore Dome, Excellence in Audio στο Mutazione, Excellence in Narrative στο Heaven's Vault, Excellence in Design στο Patrick's Parabox, Excellence in Visual Art στο Knights and Bike και τέλος το Nuovo Award δόθηκε στο The Space Between.

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*