Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θυμίζει την εποχή των παλιών καλών plaformers το Frogun (trailer)

Top Hat Studios και Molegato ανακοίνωσαν το Frogun. Πρόκειται για ένα παλαιάς κοπής platformer που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Για τη χρηματοδότησή του τρέχει καμπάνια στο Kickstarter και πρώτος στόχος είναι η συγκέντρωση €5.000.

Πρωταγωνίστρια είναι η Renata, οι γονείς της οποίας είναι παγκοσμίου φήμης αρχαιολόγοι και εξερευνητές, που ταξιδεύουν ανά την υφήλιο, αποκαλύπτοντας μυστικά του παρελθόντος. Συνήθως την παίρνουν μαζί τους, όμως στην τελευταία τους εξόρμηση αποφάσισαν να την αφήσουν στον καταυλισμό, μιας και τα ερείπια Beelzebub είναι πολύ επικίνδυνα. H Renata περιμένει τρεις ημέρες, η υπερηφάνια της έχει πληγωθεί, βαριέται απίστευτα, μέχρι που συνειδητοποιεί πως ίσως τους έχει συμβεί κάτι κακό. Έτσι αρπάζει το Frogun, την τελευταία εφεύρεση των γονιών της και σπεύδει να τους σώσει, θέλοντας να αποδείξει πως είναι ισάξιά τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*