Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του ως Kratos ο ηθοποιός Christopher Judge (videos)

*
Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την επιστροφή του God of War και την ανακοίνωση του God of War 2 (God of War Ragnarok) δήλωσε μέσω των social media του ο ηθοποιός Christopher Judge. Ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τον Kratos στο πετυχημένο game ανέβασε μετά τις ανακοινώσεις του PS5 Showcase δύο videos στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επιβεβαιώνοντας πως και η εμπλοκή του στο νέο project έχει ξεκινήσει. Στο πρώτο από τα δύο videos ανοίγει ένα μικρόφωνο και φωνάζει “Boy”, την κλασική φράση που ακούγαμε να λέει στον Atreus στο God of War.



Το δεύτερο video τον δείχνει με κάποια memorabilia του game και στο τέλος του γυρνάει την κάμερα προς το μέρος του και δείχνει τον ενθουσιασμό του.



Το God of War 2 (God of War: Ragnarok) θα κυκλοφορήσει το 2021. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*