Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ικανοποιημένη δηλώνει η Paradox με την πρόοδο του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

*
Η Paradox Interactive προσέφερε ένα update σχετικά με το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, τονίζοντας πως είναι "ευχαριστημένη με την πρόοδο" που έχει σημειώσει η νέα developer του παιχνιδιού. Επίσης δήλωσε πως ακόμα δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει μια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τον Οκτώβριο, ο CEO της Paradox, Fredrik Wester, παραδέχτηκε πως το παιχνίδι σχεδόν απορρίφθηκε εξ ‘ολοκλήρου λόγω της ιδιαίτερα προβληματικής εξέλιξής του. Έπειτα λοιπόν από πολλές καθυστερήσεις και θέματα που προέκυψαν μετά την ανακοίνωσή του Vampire: The Masquerade - Bloodlines το 2019, τελικά ο developer Hardsuit Labs απομακρύνθηκε από το project. Πλέον το παιχνίδι βρίσκεται στα χέρια ενός πολύ ταλαντούχου developer και το στούντιο ευελπιστεί πως ο τίτλος θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των παικτών. Ωστόσο ο Wester δεν μοιράστηκε το όνομα αυτού του νέου developer και μάλλον θα παραμείνει κρυφή η ταυτότητά του για το προσεχές μέλλον.

Παρόλη την μυστικότητα ωστόσο, η Paradox ανέφερε πως ο νέος developer τα πηγαίνει αρκετά καλά και είναι ευχαριστημένοι με την πρόοδο του παιχνιδιού. Όλες αυτές οι αλλαγές βέβαια επηρέασαν άμεσα την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όπως προαναφέρθηκε η Paradox αυτή την χρονιά είχε και άλλα προβλήματα τα οποία δεν αφορούσαν το παιχνίδι. Τον Σεπτέμβριο κατηγορήθηκε ότι καλλιεργεί κουλτούρα εκφοβισμού και φυλετικών διακρίσεων. Μάλιστα ο Wester παραδέχτηκε την ύπαρξη ενός περιστατικού ανάρμοστης συμπεριφοράς κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου το 2018. Ζήτησε συγγνώμη αυτοπροσώπως και το όλο θέμα εξετάστηκε αρμοδίως.


Οι κατηγορίες δεν σταματούν εδώ αφού νωρίτερα αυτό τον μήνα μία σουηδική εφημερίδα ανέφερε πως μέσα στην εταιρεία εδρεύει μία κουλτούρα σιωπής. Η Paradox έπειτα δήλωσε πως έχει προσλάβει ήδη έναν εξωτερικό συνεργάτη για να ελέγξει και να διερευνήσει την κατάσταση, ξεκινώντας από τους υπαλλήλους που εργάζονται στην Σουηδία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*