Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ικανοποιημένη με τις πωλήσεις του Outriders η Square Enix

*
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης επενδυτών, ο πρόεδρος και representantive director της Square Enix Yosuke Matsuda πως το Outriders είχε μια καλή αρχή για ένα νέο IP, παρά τα προβλήματα με τα bugs στο λανσάρισμα του τίτλου. Επιπλέον, έμειναν έκπληκτοι με τα digital sales καθώς και με τον αριθμό των ενεργών χρηστών. H Square Enix επίσης πιστεύει πως σε όλο αυτό συνέβαλε η προσθήκη του τίτλου στην υπηρεσία Xbox Game Pass.

Τον Μάιο, η εταιρία ανακοίνωσε πως το Outriders είχε πάνω από 3,5 εκατομμύρια χρήστες τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του. Ο αριθμός προκύπτει από παγκόσμιους παίκτες που έχουν ξεπεράσει το μέσο όρο των 30 ωρών gameplay.

Το Outriders κυκλοφόρησε την 1 Απριλίου 2021 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Google Stadia.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*