Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάποιοι παίκτες ίσως βρουν βαρετό το Prologue, λέει ο δημιουργός του PUBG (video)

O Brendan Greene, γνωστός και ως "PlayerUnknown" σημείωσε ότι το επόμενο project του, το Prologue, ίσως φανεί αρκετά βαρετό σε μερικούς παίκτες. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GamesBeat, ο Greene αποκάλυψε πληροφορίες για το Prologue, που ουσιαστικά αποτελεί την πύλη για το κυρίως project του, το Artemis. Αυτά αποτελούν μέρος της φιλοδοξίας του Greene να δημιουργήσει όχι απλά έναν ανοικτό κόσμο, αλλά τον μεγαλύτερο που έχει υπάρξει ως τώρα σε video game. Ο χάρτης του Prologue θα έχει διαστάσεις 64 χλμ x 64 χλμ και πρόκειται για αναπαράσταση δασικών εκτάσεων στην Ευρώπη. Θα υπάρχει ρεαλιστικό καιρικό σύστημα αλλά και ένα ανθρακορυχείο σε πραγματικές διαστάσεις. Οι παίκτες θα βρεθούν στη μέση του πουθενά και έχοντας στη διάθεσή τους συγκεκριμένα εργαλεία, θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να φτάσουν σε προκαθορισμένο σημείο του χάρτη.

Με βάση τα όσα δήλωσε ο δημιουργός, το Prologue θα είναι ένα single-player tech demo και οι παίκτες θα αγοράζουν τα στοιχεία που θέλουν. Θα είναι ο πρόδρομος του Project Artemis, ενός ΜΜΟ με χάρτη μεγέθους όσο αυτό ενός πλανήτη. Κάθε φορά που οι παίκτες ξεκινάνε ένα νέο παιχνίδι στο Prologue θα αντιμετωπίζουν μια νέα κατάσταση, όμως στο Artemis θα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, με τους συμμετέχοντες να πρέπει να παλέψουν για την απόκτηση των περιορισμένων προμηθειών, δίνοντας αρκετά δύσκολες μάχες. Η συνεργασία θα αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την επιτυχία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*