Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτω των προσδοκιών οι προπαραγγελίες του Google Stadia

*
Φαίνεται πως το Google Stadia είχε ένα άσχημο ξεκίνημα με το λανσάρισμά του στις 19 Νοεμβρίου, καθώς οι προπαραγγελίες για τη νέα πλατφόρμα streaming ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών της εταιρείας. Παρά το γεγονός ότι η Founders Edition ξεπούλησε, το σύνολο των προ-παραγγελιών απέτυχε να φτάσει τα νούμερα που ήλπιζε η Google, ενώ ο Jason Schreier του Kotaku σχολίασε πως η υπηρεσία δείχνει να αποτυγχάνει πρωτού καν ξεκινήσει, αλλά ταυτόχρονα τόνισε πως η Google δεν σκεφτεται καν να τραβήξει την πρίζα, μιας και δημιουργεί νέα studios για τη δημιουργία αποκλειστικού περιεχομένου. Η φαινομενική αποτυχία αποδίδεται στο γεγονός ότι παρά την ύπαρξη συνδρομής, οι παίκτες πρέπει να πληρώσουν ολόκληρο το αντίτιμο των τίτλων που επιθυμούν να παίξουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Eμ λογικο δεν ειναι;αν ο καταναλωτης εχεις να πληρωσει την "κονσολα",τη συνδρομη που ειναι πανακριβη και τα παιχνιδια,τοτε γιατι να το προτιμησει απο τις παραδοσιακες κονσολες ή pc;που ειδικα τα pc πλεον ειναι τζαμπα.Το ενα παιχνιδι μετα το αλλο δωρεαν ή σε εξωφρενικες τιμες,διχως αναγκαστικες συνδρομες και μονο το συστημα να κοστιζει ουσιαστικα.

      Το google stadia ειναι μια εξαιρετικη ιδεα αλλα αυτη η συνδρομη των 120 ευρω τον χρονο...δεν καταπινεται.

*