Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κέρδη για την Capcom χάρη στο Monster Hunter World

*
Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα τα πεπραγμένα της για το οικονομικό έτος 2017, τελείωσε στις 31 Μαρτίου. Σύμφωνα με αυτά, υπήρξε τεράστια αλλαγή στα κέρδη της εταιρίας προς το καλύτερο, με μεγάλο πρωταγωνιστή το Monster Hunter World. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού είχε σαν αποτέλεσμα η Capcom να ξεπεράσει κάθε επίπεδο κερδοφορίας στην ιστορία της. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 31 Μαρτίου έφτασαν 7,9 εκατομμύρια αντίτυπα του Monster Hunter World στα καταστήματα, ενώ οι πωλήσεις του Resident Evil 7 Biohazard έφτασαν τα 5,1 εκατομμύρια κομμάτια. Εξίσου καλή απόδοση είχαν τα Monster Hunter XX (1,8 εκ. αντίτυπα για το 3DS στάλθηκαν στα κατστήματα) και το Ultra Street Fighter II: The Final Challengers. Στον αντίποδα, οι πωλήσεις του Marvel vs. Capcom: Infinite χαρακτηρίζονται ως απλά ικανοποιητικές, παρόλα αυτά είχαν ξεπεράσει το 1 εκ. κόπιες έως και την 31η Μαρτίου 2018. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*