Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κέρδη και ησυχία στην Konami

Η Konami απεκάλυψε αποτελέσματα του πρώτου οικονομικού τριμήνου της οικονομικής της χρήσης, το οποίο και έκλεισε στο τέλος Ιουνίου. Η αναλυτική ανακοίνωση δεν κάνει και φοβερές βουτιές ως προς το gaming της υπόθεσης, έγινε όμως ειδική αναφορά στις μέχρι τώρα πωλήσεις του MGS, συνολικά ως franchise, που έφτασαν τα 49 εκατομμύρια αντίτυπα. Κατά τα λοιπά ο τζίρος της εταιρείας παρουσίασε μείωση κατά 3,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, φτάνοντας στα 49,4 δισεκατομμύρια γιεν. Το κέρδος όμως έκανε άλμα κατά 40% αγγίζοντας τα 9,1 δισεκατομμύρια γιεν. Το μεγαλύτερο μέρος από το κέρδος αυτό, τα 8,7 δισεκατομμύρια γιεν, προήλθε από ψηφιακές πωλήσεις, οι οποίες πωλήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 5,6% με τον τζίρο να φτάνει στα 25,2 δισεκατομμύρια γιεν. Το τι γίνεται από εκεί και πέρα στην Konami, κανείς δεν ξέρει.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Τώρα που έφυγε ο Hideo Kojima, να δούμε πως θα τα καταφέρει η Konami με τη σειρά Metal Gear Solid.
      Προβλέπω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τη σειρά να κρατηθεί η ποιότητά της σε υψηλά επίπεδα. ¨Όταν θα φάει η Konami τις "φάπες" της τότε θα το καταλάβει, αλλά θα είναι αργά.
      Μπορεί όμως να μη γίνει τίποτα τέτοιο και η εταιρία να κρατηθεί στα ύψη.
      Το μέλλον θα το δείξει...

*