Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κέρδη ρεκόρ για τη Remedy παρά την απουσία νέας κυκλοφορίας

*
Παρά το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε κάποιο νέο παιχνίδι, το 2020 ήταν η καλύτερη χρονιά της Remedy από οικονομικής άποψης, με τα έσοδά της να αυξάνονται κατά 30%, φτάνοντας τα €41,1 εκατομμύρια. Τα λειτουργικά κέρδη του στούντιο από τη Φινλανδία σημείωσαν κατακόρυφη άνοδο το 12μηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2020, σκαρφαλώνοντας στα €13,2 εκ. από €6,5 εκ. που ήταν το 2019. Δίχως να έχει ακόμα πραγματοποιηθεί εκκαθάριση, από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο του 2020, τα έσοδα της Remedy αυξήθηκαν κατά 35% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο ένα έτος πριν, φτάνοντας τα €24,1 με διπλασιασμό των λειτουργικών κερδών στα €10,1 .

Η εταιρεία συνεχίζει να χτίζει πάνω στην επιτυχία του Control, για το οποίο κυκλοφόρησε δύο expansions και το λανσάρισε σε νέες πλατφόρμες και αγορές. Εκτός των άλλων, παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο μέσω Steam και Xbox Game Pass, μπορείτε να το βρείτε μέσω υπηρεσιών cloud σε Nintendo Switch και Amazon Luna και μην ξεχνάτε την πρόσφατη κυκλοφορία της Ultimate Edition, που προσφέρθηκε και μέσω της υπηρεσίας PlayStation Plus.


Μέσα στο περασμένο Δεκέμβριο ανακοινώθηε ότι το Control είχε πουλήσει 2 εκ. αντίτυπα, με τον Νοέμβριο του 2020 να είναι ο καλύτερός του μήνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*