Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κέρδη ρεκόρ για την Capcom με οδηγούς το Resident Evil 3 και το Monster Hunter Rise

*
Για τέταρτο συνεχόμενο έτος τα κέρδη της Capcom σημείωσαν νέο ρεκόρ. Το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2021, τα έσοδα της εταιρείας ήταν £622 εκ. αυξημένα κατά 16,8% με σχέση με τον προηγούμενο χρόνο και τα κέρδη £226 εκ. δηλαδή κατά 51,6% περισσότερα σε σύγκριση με την περίοδο 2019- 2020.

Η επιτυχία της Capcom καθοδηγήθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος από το Monster Hunter Rise (4 εκ. αντίτυπα) και το remake του Resident Evil 3 (3,9 εκ. αντίτυπα), ενώ ακολούθησαν σε απόδοση το Monster Hunter World: Iceborne και το remake του Resident Evil 2. Επίσης, ικανοποιητικά ήταν τα κέρδη που απέφερε η κυκλοφορία του Devil May Cry 5 σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Δεν μπορεί να παραληφθεί η συμβολή του lockdown στην ώθηση της αγοράς των video games.


Για το τρέχον οικονομικό έτος, η Capcom αναμένει έσοδα £653 εκ. και κέρδη £274 εκ. Ήδη το Resident Evil Village καταγράφει υψηλά νούμερα στο Steam.

O τομέας της εταιρείας που χτυπήθηκε από το lockdown ήταν αυτός των arcades. Τα έσοδα που απεφερε ήταν μειωμένα κατά 18,4% και τα κέρδη 87,7% λιγότερα σε σχέση με ένα έτος πριν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*