Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθ' οδόν προς το Nintendo Switch το Darkside Detective

*
Οι ανακοινώσεις για παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο Nintendo Switch έχουν γίνει πλέον ευχάριστη ρουτίνα και σειρά παίρνει το Darkside Detective της Spooky Doorway. Πρόκειται για ένα point and click adventure και αισθητική που παραπέμπει στο παρελθόν, ενώ το χιούμορ κυριαρχεί από την αρχή ως το τέλος. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Detective Francis McQueen που με τη βοήθεια του βοηθού του, Officer Dooley, πρέπει να διαλευκάνει έξι υποθέσεις που σχετίζονται με θρησκευτικές αιρέσεις και υπερφυσικά στοιχεία. Η πλοκή διαδραματίζεται στην πόλη Twin Lakes, με τους McQueen και Dooley να αποτελούν τα μοναδικά μέλη της Darkside Division. Οι κατοικοι της πολης δεν πιστεύουν σε οτιδήποτε υπερφυσικό, οπότε, δεν έχουν καμία διάθεση να βοηθήσουν στην έρευνα. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου και για την ώρα είναι διαθέσιμος μόνο για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*