Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για τα cross-platform parties του Rocket League

*
Τα cross-platform parties του Rocket League θα γίνονταν διαθέσιμα τον Αύγουστο του 2018 και ύστερα από μια μικρή καθυστέρηση για το τρέχοντα Σεπτέμβριο, η ομάδα ανάπτυξης Psyonix ανακοινώνει πως το feature θα αργήσει ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με blog post της ίδιας, το Rocket ID, το σύστημα δηλαδή που θα επιτρέπει τη λειτουργία των cross platform parties, χρειάζεται περισσότερη δουλειά ώστε να δουλεύει σωστά. Όταν έρθει το εν λόγω update θα είναι δυνατό το party μεταξύ παικτών σε PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch, όμως, όπως στην περίπτωση του Fortnite, το PlayStation 4 δεν αναμένεται να κάνει τα πράγματα τόσο ευνοϊκά. Πλέον είναι άγνωστο το πότε θα πρέπει να περιμένουμε το feature.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*