Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για τη δεύτερη σεζόν του The Wolf Among Us: A Telltale Games Series

*
Όπως ανακοινώθηκε, η δεύτερη σεζόν του The Wolf Among Us: A Telltale Games Series Season 2, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Η εταιρεία ανάπτυξης μετεφερε το λανσάρισμα του τίτλου για το 2019. Το The Wolf Among Us 2, βασίζεται στη βραβευμένη σειρά βιβλίων comic Fables, του Bill Willingham. Η καθυστέρηση οφείλεται σε μια σειρά από αλλαγές στην Telltale και κυρίως στην αναζήτηση νέων τρόπων αφήγησης των ιστοριών. Ο επιπλέον χρόνος θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της ποιότητας αλλά και για πειραματισμούς ως προς το πως είναι δυνατό να δημιουργηθεί κάτι πολύ ιδιαίτερο. Όπως υποστηρίζουν οι developers, στόχος τους είναι να προσφέρουν στο κοινό μια εμπειρία που να ταιριάζει με το πάθος που έχουν δείξει για τη σειρά The Wolf Among Us. Αναμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Ratchetios
    • Είχα εντυπωσιαστεί με την πρώτη σεζόν , γενικά δε μου αρέσουν τόσο τα games της telltale (το στύλ), αλλά το συγκεκριμένο το αγάπησα. Τόσα χρόνια που το έπαιξα ξέχασα αν θα έβγαινε δεύτερη σεζόν xD. Το περιμένω πως και πως :)

    • vonzuchter
    • gameplay μηδεν. Eυτυχως δε το ειχα πλερωσει το πηρα δωρεαν απο το xbox live gold. Gameplay μηδεν , απλα μια ιστορια βλεπεις. Τη δευτερη σεζον θα την 'παιξω' στο Youtube

*