Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Aragami 2 ώστε να διορθωθούν τα bugs

*
Η Lince Works ανακοίνωσε ότι το Aragami 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους και όχι στις αρχές του 2021, όπως αναμενόταν. "Το παιχνίδι είναι έτοιμο αυτή τη στιγμή και μπορεί να παιχτεί από την αρχή έως το τέλος", αναφέρει η εταιρεία. Ενώ συνέχισε: "Υπάρχει ωστόσο αρκετή δουλειά που πρέπει να πραγματοποιηθεί όπως η διόρθωση σφαλμάτων και η τελειοποίηση, κυρίως για τις κονσόλες της νέα γενιάς. Το Aragami 2 είναι πιο φιλόδοξο από τον προκάτοχό του και για αυτό εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον παίκτη."

Το Aragami 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam, με την ακριβή ημερομηνία διάθεσης να ανακοινώνεται σύντομα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*