Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Prince of Persia: The Sands of Time Remake

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του Prince of Persia: The Sands of Time Remake πρόκειται να καθυστερήσει. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο στις 21 Ιανουαρίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One και PC (Epic Games Store, Ubisoft Store, Uplay). Πλέον, το λανσάρισμά του μετατίθεται για τις 18 Μαρτίου 2021.

Σε μήνυμά της προς τους fans, η ομάδα ανάπτυξης αρχικά δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι θα τους δώσει την ευκαιρία να ζήσουν την ιστορία του Prince και της Farah, στην Περσία του 11ου αιώνα. Όμως επικαλούμενη το ότι το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για ολους, ζητάει ευγενικά την υπομονή και κατανόηση όλων για τη μετάθεση της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Κλείνοντας, θεωρεί πως είναι η σωστή απόφαση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σε υψηλά ποιοτικά standards.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*