Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

*
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε οτι το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020, όμως αυτό έπαψε να ισχύει. Ο publisher Paradox Interactive και η developer Hardsuit Labs ανακοίνωσαν οτι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία για PlayStation 4, Xbox One και PC, με τον ορίζοντα κυκλοφορίας του να προσδιορίζεται απλά αργότερα μέσα στο επόμενο έτος.

Εκ μέρους της ομάδας ανάπτυξης, οι Andy Kipling και Brian Mitsoda σημειώνουν οτι απαιτείται και άλλος χρόνος, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον επιθυμία όλων είναι να μην υπάρξουν ξανά τα προβλήματα που στοίχειωσαν το πρώτο παιχνίδι και η επιμονή στην αρχική υπόσχεση για το λανσάρισμα του τίτλου δεν εξασφάλιζε οτι δεν θα επαναλαμβάνονταν τα λάθη του παρελθόντος.


Από πλευράς μας ευχόμαστε αυτή η καθυστέρηση να είναι για το καλό όλων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*