Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Weakless (trailer)

Η Punk Notion και η Cubeish Games ανακοίνωσαν οτι το Weakless, ένα νέο artistic, 3D puzzle adventure game θα λανσαριστεί τελικά στις 13 Δεκεμβρίου για Xbox One και μέσα στο 2020 για PC. Οι παίκτες θα κατανοήσουν ποιο είναι το πραγματικό νόημα της φιλίας.

Πρωταγωνιστές είναι δύο χαρακτήρες, ένας που έχει χάσει την όρασή του και ένας που έχει χάσει την ακοή του. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και καλούνται να διασχίσουν έναν κόσμο γεμάτο γρίφους. Κάθε φορά χειρίζεστε έναν από τους δύο πρωταγωνιστές, οπότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αισθήσεις τους ταυτόχρονα.


Με τον τρόπο αυτό βιώνετε τις διάφορες καταστάσεις μέσα από τη μοναδική οπτική του καθενός και από την άλλη μαθαίνετε πως να υποστηρίζετε τον άλλο. Ακολουθεί ένα νέο trailer όπου παρουσιάζεται το περιβάλλον του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*