Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Obduction

Όπως ανακοίνωσε εκ μέρους της Cyan ο Ryan Warzecha το Obduction που θεωρείται ο πνευματικός διάδοχος του Myst, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, μιας και υπάρχουν μια σειρά απο θέματα που η ομάδα ανάπτυξης θα ήθελε να τεστάρει ακόμα μερικές φορές. Έτσι λοιπόν, η κυκλοφορία του τίτλου έχει μετατεθει για τις 22 Αυγούστου και όλοι ευχόμαστε να μην υπάρξει νέα καθυστέρηση. Σας υπενθυμίζουμε ότι η καμπάνια για το Obduction στο Kickstarter το Νοεμβριο του 2013 είχε συγκεντρώσει το ποσό του $1,3 εκατομμυρίου.


GTA 6: Ο leaker απειλεί να δώσει το build σε εκατομμύρια gamers

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*