Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί για χάρη του Battlefield 2042 το επόμενο Need for Speed

*
Η Electronic Arts θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του επόμενου Need for Speed κατά ένα χρόνο και ο λόγος είναι ότι έχει αναθέσει στην Criterion Games την υποστήριξη της EA DICE στη σειρά Battlefield, που το προσεχές φθινόπωρο θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Polygon η Laura Miele, chief studios officer της EA τόνισε ότι κανένα από τα δύο franchises δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και πως οι παράγοντες που οδήγησαν την απόφαση είναι η αλλαγή στις συνθήκες εργασίας λόγω της πανδημίας αλλά και το γεγονός ότι μετά την εξαγορά της Codemasters, η EA θα κυκλοφορεί τουλάχιστον ένα racing game ανά έτος.


Το φθινόπωρο του 2020 η Criterion Games είχε έτοιμο το Need for Speed Hot Pursuit Remastered και δεν υπάρχει βιασύνη για τη συνέχειας της δημοφιλούς σειράς. Μάλιστα η Miele ξεκαθάρισε πως όταν ολοκληρωθεί η παρούσα φάση της συνεργασίας της με την EA Dice, η Criterion Games θα επιστρέψει στο Need for Speed μιας και ούτε της αφαιρέθηκε για να περάσει στα χέρια της Codemasters, ούτε θα σταματήσει να υπάρχει. Επιπλέον το επόμενο Need for Speed θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες νέας και προηγούμενης γενιάς.

Τέλος η Miele δήλωσε πως στην ανάπτυξη του νέου Battlefield, ενεργό ρόλο έχει και η DICE Los Angeles.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*